17-06-2024

A do ta rinovojë kontratën me Ballkanin, Jashanica?

Qendërmbrojtësi shqiptar, Bajram Jashanica ka rinovouar kontratën me kampionin e Kosovës, Ballkanin.

Mund të jetë një imazh i 3 persona, persona që luajnë futboll, njerëz që luajnë futboll dhe teksti që thotë "CIRLTAWY 5 ΕιΜΑ www.feballkoni.com www.feballkani.com com uhispert 주피보라의 क C EIMA 32 BAJRAM JASHANICA 2026"

Jashanica ka rinovuar kontratën edhe për dy vite, duke vazhduar të qëndroj në Suharekë deri në verën e vitit të 2026.

Kjo u bë e ditur nga vet klubi suharekas përmes një njoftimi në faqen e tyre në Facebook.

“Një prej aseteve tona të çmueshme të sukseseve historike, vazhdon me kampionët edhe për 2 vjet. “Muri” ynë i mbrojtjes, Bajram Jashanica, nënshkruan deri më 2026”, thuhet në njoftimin e klubit.

Jashanica është shtylla e mbrojtjes së Ballkanit dhe bashkë me Dellovën përbëjnë një partneritet fanatastik në fazën e fundit. / PR

Asnjë koment

Comments are closed.