08-12-2023

Aksidenti fatal në Rahovec, viktima është daja i deputetit të VV-së

Një person sot ka vdekur në një aksident trafiku afër Xërxës së Rahovecit. Deputeti i VV-së, Visar Korenica, ka njoftuar se viktima është daja i tij.

“Të Zotit jemi dhe tek Ai e kemi kthimin!

Sot paradite në një aksident trafiku ndërroi jetë daja im, haxhi Ramadani, i biri i haxhi Qamilit.

Postimi i tij:

Asnjë koment

Comments are closed.