14-07-2024

Caktohet data për shpalljen e aktgjykimit ndaj Nasim Haradinajt e Hysni Gucatit

Nasim Haradinaj dhe Hysni Gucati do të dalin përfundimisht para gjykatës.

Ata më 18 maj do të dalin përfundimisht para gjykatës ku do të marrin vesh edhe verdiktin për ta.

Kjo datë është caktuar nga Trupi Gjykues.

Seanca do të nis nga ora 10:00.

Ata akuzohen për vepra penale që ndërlidhen me administrimin e drejtësisë.

/Gazeta Sinjali

Mund të jetë një imazh i teksti

Asnjë koment

Comments are closed.