“Çelikët” e Malishevës vijnë me ngjyrat e emblemës së UÇK-së ( foto)

“Çelikët”, është emri i tifozëve të cilët, pasi i kanë kryer të gjitha procedurat e regjistrimit zyrtarë, kanë zgjedhur komunën për ta prezantuar zyrtarisht grupin e tifozëve, që do t’i mbështetë ekipet sportive të Malishevës.

Udhëheqës i grupit të tifozëve është Veli Kabashi.

Për këtë qëllim udhëheqësi i grupit të tifozëve “Çelikët”, bashkë me atë ekipeve sportive nga Komuna e Malishevës, janë pritur nga nënkryetari i Komunës së Malishevës, Hajdin Berisha, drejtoresha e për Kulturë, Rini dhe Sport, Besartë Kryeziu-Ramaj dhe zyrtari komunal sport, Albert Morina, dhe bashkërisht e kanë shpalosur llogon e grupit të tifozërisë.

Llogo e grupit të tifozërisë, paraqet tifozërinë malishevase, bashkimin, forcën dhe mbështetjen, ndërsa ngjyrat janë e kuqja, e zeza dhe e verdha, ngjyrat e emblemës së UÇK-së, njofton Klan Kosova.