30-05-2024

Çfarë pritet të ndodhë sot në rajonin e Prizrenit?

Ngjarjet e paralajmëruara për sot:

Ora 08:30
Mbahet mbledhja e rregullt e Këshillit të Drejtorëve të Malishevës (Ndërtesa e Komunës).

Ora 09:00
Bëhet përurimi i projektit “One Stop Shop”, i realizuar nga ana e Komunës së Prizrenit dhe Ministrisë së Administratës Publike që tashmë është e integruar në Ministrinë e Brendshme. (Objekti i administratës komunale në Prizren). /GazetaePrizrenit.net/

Asnjë koment

Comments are closed.