22-06-2024

Cili është suksesi i SHFMU “Emin Duraku” në fund të vitit shkollor?

Drejtoria e SHFMU “Emin Duraku ” në Prizren ka bërë publike suksesin e nxënësve të saj në fund të vitit shkollor 2017/18.

 

Të shprehur në përqindje del kjo pasqyrë:

 

Në ciklin e  ulët ( klasat I – V) suksesi del të jetë 100 % pozitiv.
Në ciklin e lartë (klasat VI -IX) suksesi është 81% pozitiv:
sa i përket ciklit të ulët, 77,98 % e nxënësve kanë treguar sukses të shkëlqyeshëm, derisa 26,40 % janë me suksese të shkëlqyeshëm në ciklin i lartë të kësaj shkolle.

 

SHFMU “Emin Duraku” ka 1.411 nxënës, 50 paralele nga niveli parashkollor deri në klasën 9. Prej ka 4 vjetësh zbatohet Programi i njohur si Kurrikul, ndërsa nga viti i ardhshëm do të bëhet në gjitha klasat. Sipas drejtorit të saj, Rrahim Bekteshi, kjo është shkolla e parë që ka kryer vlerësimin e shkallës për klasat 2 dhe 7 do të thotë Shkalla e 1 dhe 3 e Kurrikulës.

Asnjë koment

Comments are closed.