03-12-2022

Çlirimi i Prizrenit: Dita e paharruar ( FOTO )

Sot mbushen 23 vjet, kur në Prizren dhe në Kosovë u vendosën ushtarët e parë  të NATO-s dhe bashkë me ta edhe administrata e përkohshme e Kombeve të Bashkuara.

Kjo ditë ishte një gëzim i papërshkruar në jetën e shqiptarëve.

Momentet e gëzimit dhe një histori e shkurtër për këtë ditë në Prizren është paraqitur,  në një shkrim në portali “Gazeta e Prizrenit” , të botuar një vjet më parë:

Çlirimi i Prizrenit, 22 vjet të një epoke të re (FOTO)

Asnjë koment

Comments are closed.