08-08-2022

Çmimi i arit ‘fluturon’ në Kosovë, bie interesimi për blerje

Sezoni i verës, pos që njihet për ardhjen e mërgimtarëve, edhe dasmat janë të shumta nëpër gjithë trevat e Kosovës. Kur një çift vendosë të martohet, çdo gjë përcillet sipas traditave shqiptare.

Njëra nga to që konsiderohet si traditë dhe një dhuratë e vlefshme për çiftin, është edhe ari.

Sipas argjendarëve në qytetin e Prizrenit, këtë vit ka pasur shumë luhatje në çmime.

Se ka pak interesim e ngritje të çmimeve në ari e thonë edhe qytetarët./T7

Asnjë koment

Comments are closed.