18-08-2022

Covid 19: Bie numri i rasteve, kjo është gjendja e fundit

Ministria e Shëndetësisë ka publikuar raportin 24 orësh për COVID-19.

Nga 2201 testime të realizuara, 852 persona kanë rezultuar pozitivë me COVID.

Ndërkaq, një pacient ka ndërruar jetë nga ky virus.

Në 24 orët e fundit janë shëruar 394 qytetarë dhe janë administruar 73 doza vaksinash.

Numri i rasteve aktive është 5359.

May be an image of text that says 'SHENDETESISE COVID-19 Doza Prva doza/First First dose 903.721 田 17.07.2022 Doza 2 Druga doza/ Second dose 823.981 Doza 3 Treća doza/ hird dose 103.897 Testime 4orët Testirani nig24 fundit Tested 2.201 Doza 4 Cetrvrtadoza/ Fourth dose 549 Raste pozitive Potvrdeni 852 pozitivitetit % 38.70% pozitivnihtestova/ sheruar Izlečeni/ Recovered 394 Numri totali dozave tẽ administru number administere doses 1.832.519 COVID-19 Vdekje Umrli/ Deaths Raste aktive slučajevi Active cases 5.359 Të vaksinuar brenda Vakcinisani S within2 hours 73'

 

Asnjë koment

Comments are closed.