19-04-2024

Dëmtohet një gyp, disa pjesë të Prizrenit pa ujë

Kompania Rajonale pwr ujësjellës dhe kanalizim “Hidroregjioni jugor“ nw Prizren, ka njoftuar konsumatorët, se sot me datën 10.06.2019 është shkaktuar defekti në gypin transportues Fi 100 mm tek lokacioni Nën Kala dhe si pasojw pa ujë kanë mbetur këto lagje :
At Gjergj Fishta
Shën Flori
Panteli
Getes
Nënkalaja
“Punëtorë tanë janë duke punuar dhe brenda ditës pritet që të sanohet defekti dhe të rikthehet furnizimi i rregullt me ujë të pijes”,thuhet në njoftimin për media.

Asnjë koment

Comments are closed.