15-04-2024

Ditë që nuk harrohen, ushtarët e KFOR-it ndihmonin popullatën shqiptare në Suharekë

Ngjarje që kanë mbetur në kujtesën e popullatës shqiptare. Njëzet vjet më parë, kur ushtarët gjerman e austriak ndihmonin njerëzit për të riparuar shtëpitë e shkatërruara nga lufta, në rajonin e Prizrenit.

Pos misionit të sigurisë, pjesëtarët e KFOR-it, që kanë shërbyer këtu gjatë fazës emergjente, ndihmuan shumë edhe në rindërtimin e objekteve të banimit dhe të rrugëve të dëmtuara, përcjell “GazetaePrizrenit.net”.

Foto e bërë në komunën e Suharekës.

Asnjë koment

Comments are closed.