16-04-2024

Driton Selmanaj takon shumë struktura dhe miq në Prizren

Kreu i degës së LDK-së në Prizren, Driton Selmanaj përmes profilit të tij në “Facebook” ka njoftuar se gjatë kësaj të diele ka pasur takime të shumta me struktura dhe miq të mirë në Prizren.

Postimi i tij:

Mëngjesin e filluam me takim në nëndegën “2 korriku” me kryetarin e nëndegës, Fidan Krasniqi dhe një pjesë të kryesisë. Biseda dhe plane për shtrirje të LDK-së në sa më shumë familje prizrenase.

Mund të jetë një imazh i 6 persona dhe teksti

Takimin e dytë e patëm me veprimtarë të mirë në lagjen Kurilla. Në shoqëri të çajit diskutuam shumë gjëra që na lidhin me të ardhmen e Prizenit dhe ndryshimin e domosdoshëm që duhet të ndodhë.

Ditën e vazhduam me dy miqë të mirë në lagjen “Dardania”, Mahir dhe Enver Shishko, dy njerëz të mirë të kësaj lagje, të cilët po japin kontribut të veçantë në të mirë të lagjes.

Mund të jetë një imazh i 5 persona dhe mjekër

Në mbrëmje vazhduam me takim me kryesinë e nëndegës “Jeta e Re”. Biseda të hapura për mobilizim që LDK-ja të jetë edhe më e fortë dhe e shtrirë në çdo shtëpi në qytetin tonë.

Mund të jetë një imazh i 8 persona dhe tabelë

Mund të jetë një imazh i 8 persona dhe tabelë

Mund të jetë një imazh i 3 persona

 

Asnjë koment

Comments are closed.