02-07-2022

Dy të arrestuar për prostitucion në Prizren

Dy persona janë arrestuar dje në Prizren, nën dyshimin se janë marrë me prostitucion.

Sipas policisë fjala është për një mashkull shqiptar dhe një femër me kombësi turke, por nuk janë dhënë hollësi të tjera rreth rastit.

Të dy të dyshuarit janë liruar në procedurë të rregullt, me urdhër të prokurorit.

Asnjë koment

Comments are closed.