19-04-2024

Edhe një zhgënjim!

Klubi Liria, në gjum ka ra
Asgjë mbarë atoy nuk ka
Nga dështimi në dështim
Nga dëshpërimi në dëshprim
E kanë mbushë me nipa e me mbesa
Është bërë klubi rokopenla…

Nga: Lulzim Ibri

P. S
Autori ka qenë ish delegat i klubit Liria dhe anëtar i Komisionit për privatizim.

Asnjë koment

Comments are closed.