22-07-2024

Filluan vizitat sistematike mjekësore në shkollat e Komunës së Prizrenit

Sot filluan vizitat sistematike mjekësore në shkollat e Komunës së Prizrenit.

Referuar njoftimit, në këtë nismë të Drejtorisë së Shëndetësisë, 6.180 nxënës të klasave të I-ra, V-ta dhe IX-ta do t’i nënshtrohen vizitave mjekësore,

Ekipi shëndetësor sot ishte në shfmu “Mustafa.Bakiu”.

Ky është një projekt që realizohet prej vitesh në komunën e Prizrenit.

Asnjë koment

Comments are closed.