05-08-2020

Hapet konkursi për bursa studentore në komunën e Prizrenit

Komuna e Prizrenit ka hapur konkursin për ndarjen e bursave për studentë të kësaj komunës për vitin akademik 2019/20, transmeton “Gazeta e Prizrenit”.

Sipas njoftimit në faqen e saj zyrtare, do të ndahen gjithsej 80 bursa për studentët, të cilët i plotësojë kriteret e përcaktuara, në bazë të konkursit të hapur publik.

  • Konkursi mbetet i hapur 15 ditë nga dita e shpalljes në mjetet e informimit publik.

    Informatat për kriteret e përgjithshme për aplikim, fushat e studimit dhe dokumentacionet e nevojshme mund të gjeni duke klikuar këtu: https://kk.rks-gov.net/…/1.Konkurs-per-bursa-per-studente-2…

    https://kk.rks-gov.net/…/1.Konkurs-per-bursa-per-studente-2…

    Asnjë koment

    Comments are closed.