17-06-2024

Haradinaj në Vlorë: Kufijtë s’lëvizin me fjalë, por me luftë

“Kufijtë nuk lëvizin me fjalë”, ka thënë kryeministri Ramush Haradinaj derisa po qëndron për vizitë zyrtare në Vlorë.

Haradinaj ka ripërsëritur se kufijtë ndryshohen me luftë. “Realiteti i sotëm është rezultat i epilogëve të këtyre luftërave, hapja e temës së kufijve është e papranueshme për mua”, ka thënë më tej Haradinaj, raporton KTV.

“Beogradi bën një retorikë, Prishtina një tjetër dhe kufijtë nuk lëvizin me fjalë”, tha Haradinaj, duke shtuar se duhet larguar Dogana mes Kosovës dhe Shqipërisë

Asnjë koment

Comments are closed.