29-10-2020

Hiqet homologimi për veturat që vijnë në Kosovë nga shtetet e BE-së, Zvicra dhe Norvegji

Komisioni për Zhvillim Ekonomik, Infrastrukturë, Tregti, Industri dhe Zhvillim Rajonal ka kaluar projektligjin për ndryshim/plotësimin e Ligjit për Automjete i cili heq detyrimin e homologimit të veturave të reja dhe të përdorura.

Heqja e homologimit është bërë për veturat që vijnë nga shtetet e BE-së, Zvicrra dhe Norvegjia.

Lexo edhe:

Treni në Prizren (Foto nga viti 1977)

Mbetët të shihet nëse ky projektligj do të marrë mbështetjen nga deputetët e Kuvendit të Kosovës.

Asnjë koment

Comments are closed.