04-06-2020

Hisen Berisha thotë se rusët kanë mundur të ndikojnë në zgjedhjet në Kosovë

Kandidati për deputet në Kuvendin e Kosovës nga radhët e Partisë Demokratike të Kosovës, Hisen Berisha, ka folur për zgjedhjet e parakohshme parlamentare.

Ai ka përmendur mundësinë e ndikimit rus në zgjedhjet që u mbajtën të dielën e 6 tetorit.

Berisha ka thënë se Rusia ka ndikim përmes Turqisë dhe Serbisë në rajon.

“Është ky influencim rus, por jo i drejtpërdrejtë, por përmes Turqisë dhe Serbisë… por ne jemi dëshmitar të gjithë këtu se BE-ja ka miratuar një buxhet të veçantë pikërisht rreth kësaj teme për influencimin rus në rajon”, ka thënë ai në Rtv Dukagjini.

“Kanë probleme edhe ata vetë. Edhe të jeni të sigurt se e njëjta gjë po komprementohet, që sa ditë janë këto zgjedhjet në Kosovë, influencimi i tyre edhe në zgjedhjet në Kosovë…”, është shprehur Berisha.

Asnjë koment

Comments are closed.