16-04-2024

Kaq është pasuria e Anton Qunit

Pronat që i ka deklaruar Quni janë të kushtueshme. Ai ka deklaruar se në pronësi ka një shtëpi e cila kushton rreth 160.000 euro, një shtëpi në vlerë 200.000 euro si dhe një oborr që kushton 12.000 euro.

Image

Vetura familjare e familjes Quni ka vlerë hiç më pak se 7.000 euro dhe i takon tipit BMW X5.Image

Deputeti i LDK-së ka para të kursyera edhe në banka. Ai ka deklaruar në AKK se në banka. Ai në Bankën Pro Credit në Prizren ka të kursyera gjithsej 3.200 euro ndërsa në bankën “Erste Bank”, ka të kursyera 4.600 euro e që janë për fëmijët e tij.

Image

Quni nga të hyrat vjetore si deputet i Kuvendit të Kosovës përfiton 23.198.42 euro ndërsa nga pensioni i TMK-së ai përfiton 3.468 euro. /ZËRI

Asnjë koment

Comments are closed.