20-05-2024

Pasuria e Duda Baljes

Deputetja e Kuvendit të Kosovës, Duda Balje ka deklaruar pasurinë e saj në Agjencinë Kundër Korrupsion.

Ajo ka rreth katër prona të paluajtshme e që kanë vlerë shumë të madhe.Image

Në pronësi të saj dhe të bashkëshortit janë dy vetura mjaft të kushtueshme.Image

Ndërsa nga të hyrat vjetore si deputete e Kuvendit të Kosovës ajo përfiton 28.234.76 euro. /ZËRIImageImage

Asnjë koment

Comments are closed.