27-11-2022

Kërkohet anulimi i procesit të përzgjedhjes së mësimdhënësve në Dragash

Lëvizja Vetëvendosje në Dragash ka kontestuar rekrutimin e mësimdhënësve të rinj duke thënë se procesi duhet të anulohet.

Sipas subjektit opozitar në Dragash, testi iu është dhënë disa prej kandidatëve me përgjigje të sakta ende pa hyrë në testim, përcjell Opoja Sot.

Më poshtë njoftimi i plotë nga Vetëvendosje Dragash

Në këtë mënyrë organizohet konkursi nga DKA (Drejtoria Komunale e Arsimit) në Dragash për përzgjedhjen e mësimdhënësve të ri.
Testi iu është dhënë disa prej kandidatëve me përgjigje të sakta ende pa hyrë në testim.

Ky proces është tërësisht i kontrolluar dhe si i tillë duhet të anulohet. Krahas kësaj akterët relevant të përfshirë në këtë proces do të ndiqen penalisht nëpër organe të rendit.

Asnjë koment

Comments are closed.