03-12-2022

Këto vende të Prizrenit e Dragashit do të mbesin pa rrymë deri në 5 orë

KEDS ka njoftuar se gjatë ditëve të ardhshme do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike në disa qytete të Kosovës.

Në njoftimin e KEDS thuhet se këto ndërpritje të energjisë do të bëhen për shkak të punimeve në rrjet.

21.11.2022

Prizren

1.

Nga  TS 35/10kV Zhur (H03 dhe H04) do të ndërprehet:

LP 35kV  Dragash (H05 dhe H08), Dikanca, Orqusha dhe Eurokos  dhe pa tension mbesin të gjitha daljet 35kV dhe 10(20)kV  prej orës 11:00  deri ne ora 15:00.

Vendet: rrugët: 480 Rruga e Dëshmorëve, 481 Rruga e Restelicës (një pjesë), 483 Rruga e Brodit (një pjesë), 484 Rruga e Radeshës (një pjesë) dhe 485 Adem Jashari (një pjesë), “Remateks” Sh.A. në rrugën 480 Rruga e Dëshmorëve, RENELUAL TAHIRI SH.P.K. në Orqushë, BECHTEL ENKA-GP  Uzgur Yilmaz në Zhur;

fshatrat: Glloboçicë, Krushevë, Kukjan, Lubovishtë, Mlikë, Orqushë, Restelicë, Vranishtë dhe Zlipotok, Blaç, Brodosanë, Buzez, Kuk, Kuklibeg dhe Zaplluxhë, Bellobrad, Brrut, Kapre, Kosavë, Plavë, Pllajnik, Shajnë, Xërxë, Zgatar dhe Zym i Sharrit, Brezne, Buçe, Kërstec, Plavë, Rapqë e Epërme, Rapqë e Poshtme dhe Rrenc, Brod, Baçkë, Dikancë, Leshtan dhe Radesh, Shkozë (një pjesë) dhe Zhur, Billushë, Hoçë e Qytetit, Jeshkovë, Leskovec dhe Lubiqevë, Grazhdanik, Kobajë, Muradem, Nashec (një pjesë), Poslishtë dhe Vlashnjë, Dobrushtë, Gorozhup, Vërmicë dhe Planejë.”FRIGO FOOD E.I”SH.P.K. në Dikancë dhe ”EUROKOS J.H.”SH.P.K.  në Milkë dhe HC Orçusha.

Arsyeja: Mirëmbajtja preventive e nënstacionit.

2.

Nga TS 110/35/10 kV Prizreni 1 do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV] Rahoveci (kodi: 30000015) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Euro Graniti, Atmaxha I, Atmaxha II, Tupeci I, Tupeci II, Tupeci III, Landovica, Tulltorja I dhe Tulltorja II.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive (ndërrimi/përforcimi i shtyllave, shtrëngimi i përçuesve).

 

 

Asnjë koment

Comments are closed.