29-09-2022

Kjo është oferta e Qeverisë për mësimdhënësit (Dokument)

Kryeparlamentari Kadri Veseli, kryeministri Ramush Haradinaj dhe i pari i SBASHK-ut, Rrahman Jasharaj kanë njoftuar sot se kanë arritur marrëveshje, sipas së cilës, nga e hëna do të filloj mësimi në të gjitha shkollat e vendit.

Marrëveshja u arrit pas propozimit që Qeveria i bëri SBASHK-ut.

Në marrëveshjen e arritur, këto janë përfitimet e sektorit të arsimit:

Asnjë koment

Comments are closed.