07-07-2020

Komuna e Rahovecit pranon donacion 50 thasë miell dhe 20 pako ushqimore

Komuna e Rahovecit sot ka pranuar donacionin e radhës nga bashkëvendasi Elhami Zeka nga fshati Pataqan i Ulët i kësaj komune.

Donacioni përshin gjithsej 50 thasë miell dhe 20 pako ushqimore, të cilët janë të dedikuara për familjet në nevojë të kësaj komune.

Asnjë koment

Comments are closed.