18-06-2024

Komuna e Suharekës ndan mirënjohje me gabime drejtshkrimore bazike

Drejtoria për Kulturë, Rini, Sport dhe Mërgatë në Komunën e Suharekës ka lëshuar një mirënjohje me gabime drejtshkrimore dedikuar një sportisti.

Në mirënjohjen që sportisti ka pranuar është shkruar “Shpres e Sportit” në vend të “Shpresë e Sportit”, apo “Shpresa e Sportit”.

Përveç mirënjohjes, i njëjti gabim ishte bërë edhe në kupën që i ishte dhuruar nga Drejtoria e Komunës së Suharekës. / GazetaExpress

Asnjë koment

Comments are closed.