01-08-2021

Konkurs për mësimdhënës në shkollat e Prizrenit

Disa vende të punës, shumica për mësimdhënës për mësim klasor dhe gjuhë gjermane janë shpallur të lira në shkollat e Komunës së Prizrenit.

Drejtoria Komunale për Arsim në Prizren, po ashtu ka shpallur konkurs për mësimdhënës edhe për zëvendësime.

Sipas shpalljes se DKA-së, konkursi mbetet i hapur  deri me datën 17.07.2019.

Në disa raste në konkurs parashihet që punëtorët të fillojnë punë pak më vonë, kur parashihet të krijohen vendet e lira./GazetaePrizrenit.net

Linku i konkursit:

https://kk.rks-gov.net/prizren/wp-content/uploads/sites/26/2019/07/Konkurs-final-2019-2020.pdf

Asnjë koment

Comments are closed.