03-12-2020

Kundër UÇK-ës, jo vetëm kriminelët serb, po edhe spiunët shqipfolës

Shkruan: Petrit DIBRANI / Prizren 

Spiunëve shqiptarë, s’mund t’iu themi ndryshe pos shqipfolës!
Kosova e tunduar, jo vetëm nga Serbia….

Spiunët shqipfolës madje edhe pa pagesë, pa konpenzim, ç’doher në vijën e parë të frontit, jo kundër armikut por kundër vetes së tyre, pa vetëdije dhe kundër Atdheut me vetëdije dhe pa dije.
Qentë e UDB-ës, lëpirësat e Titos të bashkuar me BIA-an serbe, ç’doher kundër gjakut të derdhur për Liri.
Ushtria Çlirimtare e Kosovës, jo tani në rrezik nga spiunët, tani në rrezik nga deklaratat dhe dëshmitë e rrejshme kundër, gjakut të derdhur për Liri, që krijoi histori!

Ju, spiunë shqipfolës…!
A mendoni ndonjëher, se edhe kur t’ju bie dheu fytyrës, ju do jeni të mallkuar, fytyra e juaj s’do mbulohet.

  • “Tradhtaret e kan plumbin hak”.
  • “Tradhtaret te mos kalojnë pranë varreve te, sepse dheu i tyre nuk e duron pranin tyre, mbi faqen e tokës”.

Ç’farë t’ju thuhet tjetër juve të vërbuar, ikni shkoni ne dreq t’mallkuar.

 P.S.
Shkrimet e opinioneve janë shprehje e mendimit të lirë, dhe jo domosdoshmërisht përfaqësojnë edhe qëndrimin e portalit “GazetaePrizrenit.net”.

 

Asnjë koment

Comments are closed.