03-12-2020

Kuvendi i Komunës së Prizrenit sot mban mbledhje të jashtëzakonshme

Kuvendi i Komunës së Prizrenit, sot do të mbajë mbledhjen e jashtëzakonshme lidhur me shqyrtimin dhe miratimin e Propozim – vendimit, për alokimin e mjeteve nga fondi rezervë prej Grantit Qeveritar për vitin 2020.

Mbledhja si zakonisht mbahet në Shtëpinë e Bardhë, duke filuar nga ora 10:00.

Asnjë koment

Comments are closed.