17-04-2024

LDK në Prizren sot kremton 34 vjetorin e themelimit

Dega e LDK-së në Prizren, sot kremton 34 vjetorin e themelimit.

Në ceremoninë që mbahet, nga ora 20:00, në sallën e restorant ‘’Oferta’’ janë të ftuar personalitete dhe veprimtarë të hershëm e të tashëm./ Gazeta e Prizrenit

Asnjë koment

Comments are closed.