24-05-2022

Lëshohen paratë për komisionerët që punuan gjatë zgjedhjeve lokale

Për të gjithë ata që kanë punuar në ditën e zgjedhjeve lokale të datës 17 tetor 2021 , ju njoftojmë  se kanë filluar gjatë ditës së sotme të lëshohen mjetet në gjirollogarit e tyre bankare.

Pagesa këto aktualishtë po bëhen vetëm  për raundin e parë të zgjedhjeve  por jo dhe të balutazhit, raporton TV Prizreni. Se kur kur fillojnë të kryhen dhe pagesat e tjera mbete të shihet në ditët në vazhdim.

Gjate këtyre zgjedhjet lokale, që u mbajten më 17 tetor, në Komisionin Qendror të Zgjedhjeve ishin të certifikuar mijëra komisioner nga subjekte të ndryshme politike.

Asnjë koment

Comments are closed.