26-11-2020

Limaj: Të flitet për çështjen e Presidentin në këtë kohë për mua është e turpshme

reu i Nismës Socialdemokrate  Fatmir Limaj, është deklaruar pas  takimit që ka pasur me liderët e koalicionit qeverisë dhe kryeministrin Avdullah Hoti, duke treguar për tema që kanë diskutuar, e me rendësi të veçantë sipas tij ishte çështja e dialogut dhe rruga që duhet njekë Kosova, raporton IndeksOnline.

Limaj ka thënë se dialogu teknik në asnjë variant nuk duhet të kthehet si pjesë e tavolinës së bisedimeve, dhe se kjo çështjet ashtu sic e kanë kërkuar edhe liderët botëror, duke të përfundoj me një dialog gjithëpërfshirës.

 

Limaj ka folur edhe lidhur me idenë që doli nga partia e tij se ai do të ishte kandidati i përshtatshme për President, duke thënë se të diskutohet një çështje e tillë për këtë moment është turpshme.

 

“Kosova e ka presidentin e vet, dhe qëndrimin i Nismës është që të flitet tani për çështjen e presidentin në këtë kohë është e turpshme. Kjo as që është diskutuar në këtë takim”, theksoi Limaj.

“Kosova e ka presidentin e vet, dhe qëndrimin i Nismës është që të flitet tani për çështjen e presidentin në këtë kohë është e turpshme. Kjo as që është diskutuar në këtë takim”, theksoi Limaj.

 

Asnjë koment

Comments are closed.