03-10-2022

Lirohet pak nafta, këto janë çmimet e reja

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë ka publikuar çmimet tavan për derivatet e naftës për 48 orët e ardhshme, raporton Gazeta e Prizrenit.

Çmimi maksimal i lejuar i dizelit është 1.74 euro për litër, 1.63 për benzinën, ndërsa një litër gas kushton 0.78 centë.

Asnjë koment

Comments are closed.