23-09-2023

Mbeten pa ujë fshatrat e Hasit

Hidroregjioni Jugor njofton se për shkak të  problemit të furnizimit me rrymë elektrike tek stacioni i pompave në Sozi, nga data 16.08.2022, prej orës 19:00, pa asnjë njoftim paraprak, pa furnizim me ujë kane mbetur fshatrat:

 • Kobaj
 • Atmaxh
 • Tupec
 • Nashec
 • Grazhdanik
 • Planej
 • Gorozhup
 • Mile
 • Mazrek
 • Gjonaj dhe
 • Një pjesë e qytetit te rrugës se Nashecit

Me rastin e rikthimit të energjisë elektrike do të rikthehet edhe furnizimi me ujë të pijes.

Asnjë koment

Comments are closed.