14-07-2024

Më shumë femra se sa meshkuj të lindur gjatë fundjavës në Prizren

Raporti i lindjeve për tri ditët e shkuara në Spitalin e përgjithshëm “Prim.Dr.Daut Mustafa ” Prizren,  reparti obstetrik (salla e lindjes):

Numri i përgjithshëm i lindjeve për të premten, të shtunën dhe të dielën ka qenë 34.

Për dallim nga ditët tjera,  gjatë fundjavës numrin më të madh të të lindurve e përbëjnë  femrat.

Nga 34 foshnjat e lindura, 13 kanë qenë meshkuj, ndërsa 21 femra.

Prej numrit të përgjithshëm të lindjeve, 6 sosh kanë qenë me operacion. /gazetaeprizreni.net/

Asnjë koment

Comments are closed.