12-07-2024

Në tren për PDK: Migjen Kelmendi fillon gjurmët në politikë

Migjen Kelmendi, gazetari, publicisti, shkrimtari dhe rokeri i njohur i është bashkuar sot Partisë Demokratike të Kosovës, njofton Klan Kosova.

Aderimin në subjektin politik që drejtohet nga Kadri Veseli, Kelmendi e bëri gjatë një tubimi të PDK-së në Prishtinë.

Migjen Kelmendi u bë i njohur si këngëtar i rock grupit muzikor “Gjurmët”.

Ndërkaq, nga viti 1988 deri më 1990 ishte redaktor përgjegjës i programit të Kontaktit të Radio Televizionit të Prishtinës. Ka punuar në media të ndryshme ku në vitet 2000-2001 ishte drejtori i parë shqiptar i Radio Televizionit të Kosovës.

Nga viti 2006, Migjen Kelmendi drejton televizionin kabllor, RROKUM TV.

Asnjë koment

Comments are closed.