22-05-2024

Nis mirëmbajtja e lumit “Dullho” në qytetin e Rahovecit

Lumi “Dullho”, që kalon përmes qytetit të Rahovecit, ka filluar të mirëmbahet pasi që deri më tani nuk ka pasur ndonjë trajtim të mirë. Duke e ditur rendësinw e tij, organet kompetente komunale ky lum të ketë trajtimin e duhur dhe të mos jetë i ndotur siç ka qenë deri më tani.

Përparim Krasniqi, drejtor i Drejtorisë për Shërbime Publike lidhur me mirëmbajtjen e lumit shprehet se duke e parë gjendjen jo të mirë të mirëmbajtjes së lumit, si drejtor ka marrë të gjitha masat e nevojshme për të nisur mirëmbajtjen i tij.

Ky lum do të ketë trajtim permanent pasi që është i vetmi lum, që kalon përmes qytetit të Rahovecit dhe mirëmbajtja e tij është i domosdoshëm.

Asnjë koment

Comments are closed.