14-07-2024

Një gyp shpërthen në qendër të Malishevës (Video)

Një gyp ka shpërthyer në qendër të Malishevës.

Nga aty shihet se rrjedh sasi e madhe e ujit.  Kjo ka detyruar qytetarët dhe veturat të lëvizin në anën tjetër, dhe me kujdes.

Asnjë koment

Comments are closed.