02-07-2022

Një mjet i pashpërthyer gjendet në Mamushë

Një person (K-turk) ka njoftuar policinë se ka hasur në një mjet të dyshuar (granatë dore) në Mamushë, trasmeton “Gazeta e Prizrenit”.

Sipas policisë, njësia për deminim ka dalë në vendin e ngjarjes dhe ka bërë tërheqjen e mjetit të dyshimtë.

Nuk raportohet për ndonjë incident.

Asnjë koment

Comments are closed.