03-07-2022

Nxënës nga Breg Drini vizituan KF Liria

Nxënësit e SHFMU nga fshati Breg Dri, shoqëruar nga mësimdhënësit vizituan KF Liria. Ata, nga afër u njohën me aktivitetet e klubit, për të cilat u folën Qemal Krasniqi, kryetar dhe Erxhan Dana, drejtor.

Pasi kanë parë stadiumin dhe mjediset në të cilat vepron klubi, nxënësit janë kthyer me mbresa të  pashlyeshme.

Asnjë koment

Comments are closed.