13-07-2024

“Oda e Prizrenit” Komuna injoron financiarisht Panairin më të madh artizanal në Kosovë

Komunikata pa ndërhyrje nga shoqata “Oda e Prizrenit”:

Panairi më i madhë në Kosovë i artizanatit pa asnjë mbështetje nga Komuna “qytet me traditë Zejtarësh ”

Me fonde publike duhet të mbështeten projektet që kanë karakter zhvillimin ekonomik të qytetit. Është pakuptim për çdo aktivitet të jen perfitues OJQ- të që janë regjistru nga të afermit e udheqjes komunale, ansamblestistve apo minoritar.

Oda e Prizrenit me partnerin Handwerkskammer organizuan Panairin “fokus grat ne artizanate zejtari”,dhe kerkuam shumë simbolike per te pas “arsye qe te tregojm partnerve tane Gjerman” ,qe komuna na ka perkrah por Komuna as drejtoria nuk e panë të arsyshme të na përkrahin kët aktivitet projekt që ishte promovimi i punëve artizanale zejtare i cili “panair “ishte 3 ditor nderkombetar 60 pjesmares nga vendi,dhe shtetet si Maqedonia V.Mali zi, Shqipëria, pa asnje euro mbeshtetje nga komuna apo drejtoria ,ndersa ne biznise jena që mbushim arken e shtetit ,të kesh mbeshtetje nga komuna duhet te kesh OJQ minoritare,ose të kesh ndonje të afërt me pushtetin komunal.

Taksat tona ,ju i përdorni për qefet e juaja .

Asnjë koment

Comments are closed.