16-04-2024

Plasin barcaletat me Edi Ramën në Kosovë: Rama, berberi dhe klienti…

Gjatë ditës së sotme në rrjetet sociale kanë filluar të bëhën publike barcaleta të cilat ironizojnë kryeminstrin e Shqipërisë, shkruan shtypi në Shqipëri.

“Njeri shkon ne Kosove te berberi te qethet. Berberi ne muhabet e siper e pyet klientin, nga je? Nga Tirana i tha.. ke keni kryeminister ju? E pyet berberi..Edi Ramen i thote ky..ahh..ok..dhe berberi vazhdon qethjen,

Mbas dy minutash e pyet prape..si e kishte emrin kryeministri juaj? Edi Rama..i tha ky prape..ahh ok ..mbas 2 min prape..ma thuj dhe njeherë ke keni kryeministet? Edi Ramen o burre i tha..pse me pyet kaq shpesh..??
Jo..te pyes i tha berberi ngaqe.kur i permend emrin te ngrihen qimet perpjete dhe te qeth me rehat! ”

Asnjë koment

Comments are closed.