21-04-2024

Policia konfiskoi 20 patentë shoferë

Policia ka bërë apel te shoferët që të jenë vigjilent dhe të respektojnë dispozitat ligjore.

“Policia e Kosovës apelon tek të gjithë shoferët, por edhe pjesëmarrësit tjerë në trafik që të jenë vigjilent dhe gjatë pjesëmarrjes në rrugë të respektojnë dispozitat ligjore që burojnë nga ligji mbi trafikun rrugor, në mënyrë që secili të kontribuoj në zvogëlimin e statistikave të aksidenteve rrugore e në veçanti parandalimin e aksidenteve me pasoja fatale.”

 

Asnjë koment

Comments are closed.