16-07-2024

Prizren: Arrestohen tre burra dhe dy femra, dyshohen për keqpërdorim seksual

Në një automjet të cilin e ndaloi Policia, gjendeshin tre meshkuj dhe dy femra nga Kosova, por femrat nuk kishin me vete dokument identifikimi.

Prokurori është njoftuar për rastin dhe ka urdhëruar arrestimin e të dyshuarve, të cilët janë dërguar në mbajtje.

Viktimat, të cilat dyshohet se janë keqpërdorur seksualisht, janë dërguar për ekzaminim mjekësor.

Asnjë koment

Comments are closed.