22-07-2024

Prizren: Sot, katër vjet nga përfundimi i misionit të ushtarëve të KFOR-it gjerman  

Sot janë mbushur 4 vjet kur në qendrën e Prizrenit, në “Shatërvan” , është mbajtur ceremonia lamtumirëse për ushtarët e KFOR-it gjerman, të cilët në këtë rajon kanë shërbyer e ndihmuar për gati 20 vjet të pasluftës.

Në shenjë mirënjohje për kontributin e tyre të paharruar jo vetëm në clirimin e Kosovës, por edhe në ndihmën e dhënë pas luftës ndaj popullatës dhe ngritjes së institucioneve,  portali “Gazeta e Prizrenit” sjell shkrimin para 4 vitesh.

Prizreni ua dha lamtumirën ushtarëve gjermanë (foto-video)

Asnjë koment

Comments are closed.