Prizren: LDK mban Kuvendin në lagjen “28 Nëntori (Ortakoll)”, zgjedh kryetarin e nëndegës

Kuvendi i nëndegës së LDK-së “28 Nëntori” zgjodhi për kryetar, Lundrim Blakajn, raporton Gazeta e Prizrenit.

Njoftimi nga LDK:

Lundrimi si një djalë me cilësi të mëdha, bashkë me kryesinë e re do të jetë promotor i lagjes “Ortakoll” për fitoren e madhe të LDK-së në Prizren.

LDK është parti me vlera të mëdha. Rritja e LDK-së është mision i yni dhe i gjithë atyre që kanë për qëllim qeverisjen me duar të pastra të Prizrenit.