14-07-2024

Prizren: Nisi festivali për fëmijë “Ura 2024”

Sonte, filloi edicioni i VI-të i Festivalit tradicional folklorik me këngë e valle për fëmijë “URA 2024”.

Marrin pjesë ansamble nga Tirana, Shkupi, Kërqova, Lushnja, Konispoli, Novi Pazari, Vitia, Deçani, Prishtina dhe grupet prizrenase.

Asnjë koment

Comments are closed.