16-08-2022

Prizren: Shtyhet ndalesa e planifikuar e ujit

Për shkak të procesit mësimor nëpër shkolla gjatë ditës së shtunë me datë 20.11.2021 ndalesa e ujit me daten e planifikuar (20.11.2021) do të shtyhet për diten e diel me datë 21.11.2021 prej ores 07:00-19:00

K.R.U.“HIDROREGJIONI JUGOR“ SH.A PRIZREN njofton konsumatorët se me datë 20.11.2021 prej ores 07:00-19:00 për shkak të punimeve nga ana e operatorit ekonomik “Xerxa” në gypin transportues fi 400 mm, projekt i financuar nga Komuna e Prizrenit ku do të bëhet ndërrimi i ventilave kryesor në tri lokacione: “Salajdin Braha”, “Ardian Zurnaxhiu” dhe “Hadi Katarnxhiu”, pa furnizim të rregullt me ujë do të mbesin këto lagje:

• Lagjja „Ralin“,
• Lagjja „Lakuriq“,
• Lagjja „Ortakoll“,
• Lagjja „Bajram Curri“,
• Lagjja „Arbanë“,
• Lagjja „Jeta e Re“,
• Një pjesë e lagjes „Bazhderhane“,
• Rruga „Edit Durham“ dhe
• Rruga „Fahredin Hoti“.

Me sanimin e defektit, do të rikthehet edhe furnizimi i rregullt me ujë në këto lagje.

Asnjë koment

Comments are closed.