15-07-2024

Prizren: Sot, mbahet debati i Kryetarit Totaj me qytetarë

Sot, me 28 qershor 2024, në orën 10:00 në sallën e mbledhjeve të Kuvendit të Prizrenit (Shtëpia e Bardhë), mbahet debati i parë i  Kryetarit të Komunës, Shaqir Totaj me qytetarët, raporton Gazeta e Prizrenit.

Takimi është i hapur qytetarët mund të parashtrojnë pyetje për kryetarin dhe ekzekutivin e Komunës,  për të gjitha temat që u interesojnë.

Me këtë rast, zyrtarët do të raportojnë për punën gjatë gjashtë mujorit të parë të këtij viti. /Gazeta e Prizrenit

Lexo edhe:

Shaqir Totaj – kryetari i Prizrenit që punësoi më së shumti familjarë

Asnjë koment

Comments are closed.