22-07-2024

Protestojnë punëtorët e PTK-së, nuk morën pagat që nga 29 shkurti

Sindikata e Postës dhe Telekomunikacionit ka mbajtur sot protestë pasi që punëtorët kanë mbetur pa paga që nga 29 shkurti,

Sipas njoftimit thuhet se Telekomit të Kosovës i janë bllokuar llogaritë bankare.Nga kjo sindikatë nuk i kanë përjashtuar as grevat nëse nuk u realizohen kërkesat.

Ndërsa, mbi 1. 700 punëtorëve të Telekomit dhe mbi 1 mijë punëtorëve të Postës po ju mohohet paga mujore./IO

Lexo edhe:

Vetëvendosja në Prizren: Këto janë gënjeshtrat e Shaqir Totajt

Asnjë koment

Comments are closed.